Rannaresort

Enjoy the view

Kergelt retrohõnguline saunaga väikemaja, mis kosutab meeli ning jätab kustumatud mälestused.

Rannaresorti Enjoy the view hubane väikemaja asub vahetult Võrtsjärve kaldal ja pakub ideaalset võimalust võtta korraks aeg maha ja lõõgastuda.

Saunaga väikemaja on ideaalne paaridele, väiksematele peredele või sõpradele. Maja kõrval on privaatne parkla. Majas sees on avatud elutuba-köök-magamistuba ala, saunaeesruum, WC, dušširuum ja puuküttega saun.

Hästivarustatud köögist leiab suure 4-kohalise pliidi, külmkapi, veekeetja, rösteri ja vajalikud tarvikud söögi valmistamiseks. Võimalus kasutada ka kuumaõhu fritüüri  ja blenderit.

Rannaresort poolt on tagatud nii voodilinad, rätikud kui ka sussid. Majas on 1 suur kahele inimesele mõeldud voodi, 1 ühele inimesele mõeldud voodi ja 1 lahtikäiv diivanvoodi (1-2 inimesele). Majal on avar terrass koos terrassimööbliga ning vaatega otse järvele. Lisaks on võimalus grillida (grillsöe palume ise kaasa võtta).

Aias on rohkelt ruumi ka telkimiseks ehk kui on soovi tulla puhkama suurema seltskonnaga siis see on võimalik eelneval kokkuleppel ja lisatasu eest.

Lisateenused

KÜMBLUSTÜNN – Lisatasu eest (50€) on võimalik rentida meie luksuslikku kümblustünni. Kümblustünnil on võrratu massaažisüsteem, LED-valgustus, puutetundlik ekraan ja kvaliteetne helisüsteem. Kuna tegemist on mobiilse kümblustünniga siis palume enne broneeringu vormistamist veenduda kümblustünni saadaval olemisest helistades +372 5296253.

Kodukord

Hinnad erinevad tööpäeviti ja nädalavahetusel ning võivad hooajalisuse või riiklike pühade tõttu muutuda.

Ole hetkes ja võta aega iseendale! ✨

Leia meid ka sotsiaalmeediast klikkides allolevatele ikoonidele.