Rannaresort

Feel the breeze

Kaasaegselt moderne kõikide mugavustega parvemajake, mis pakub rohkelt meeldejäävaid elamusi.

Rannaresorti Feel the breeze suurte klaasakendega moderne parvemajake asub meie privaatses Võrtsjärve kanalis ning pakub ideaalset võimalust astuda korraks eemale igapäevast ja võtta aeg iseendale. Parvele saabudes ootab Teid karastav tervitusmull ja maitsev snäkivaagen.

Kaasaaegne maja on ideaalne paaridele või väiksematele peredele. Majas sees on avatud köök-elutuba, WC-dušširuum, magamistuba ja puuküttega saun.

Hästivarustatud köögist leiab kahekohalise pliidi, külmkapi, veekeetja, rösteri, blenderi, kuumaõhu fritüüri ja vajalikud tarvikud söögi valmistamiseks. Rannaresort poolt on tagatud nii voodilinad, rätikud kui ka sussid. Majas on 1 suur kahele inimesele mõeldud voodi ja 1 lisamadrats 1-le inimesele. Maja ühel küljel on väike terrass ja teisel suur avatud terrass koos mugava terrassimööbliga, et mõnusat järvevaadet nautida ja soovi korral päikest võtta.

Õuealal on võimalik nautida meie privaatset rannaala ning lastel kasutada mänguväljakut.

Lisateenused

KÜMBLUSTÜNN – Lisatasu eest (100€) on võimalik rentida meie luksuslikku kümblustünni. Kümblustünnil on võrratu massaažisüsteem, LED-valgustus, puutetundlik ekraan ja kvaliteetne helisüsteem. Kuna tegemist on mobiilse kümblustünniga siis palume enne broneeringu vormistamist veenduda kümblustünni saadavuses helistades +372 5296253.

ÖÖBIMINE MUJAL VÕRTSJÄRVEL – Lisatasu eest (200€) on võimalik majutus ka väljaspool privaatset kanalit järvel (pukseeritult) ankurdatult ning järgmisel päeval tagasi kanalisse pukseeritult, kuid see on võimalik üksnes eelneval kokkuleppel kapteniga ning ideaalsete ilmastikuolude korral.

LÕBUSÕIT PARVEGA – 100€/h

Kodukord

Hinnad erinevad tööpäeviti ja nädalavahetusel ning võivad hooajalisuse või riiklike pühade tõttu muutuda.

Ole hetkes ja võta aega iseendale! ✨

Leia meid ka sotsiaalmeediast klikkides allolevatele ikoonidele.